Iako je Srbija odlična destinacija za imigraciju, svakako nije jedna od zemalja u koju je lako emigrirati. Da bi olakšao proces imigracije našim klijentima, L’Excellence pruža širok spektar korisnih usluga za klijente i njihove porodice prilikom iseljenja u Srbiju: traženje adekvatnog smeštaja, pravnu i imigracionu pomoć, podršku u uspostavljanju odnosa između klijenta i banke, pomoć u potrazi za odgovarajućim školama, dodatnu podršku u savladavanju školskog gradiva i još mnogo toga.

Ako Vi i Vaša porodica planirate da se preselite u Srbiju ili samo posetite ovu zemlju, bićemo srećni da Vam pomognemo u napornom procesu podnošenja zahteva za vizu.

Naš tim profesionalnih konsultanata nudi punu podršku počevši od preliminarnog sastanka sa klijentom kako bismo razumeli situaciju do registracije kod nadležnog organa po dolasku u Srbiju.

Naša Agencija je dugogodišnji partner brojnim kompanijama koje posluju u Srbiji i kojima pomažemo da se najbolji kandidati iz celog sveta presele u Srbiju. Takođe, vršimo promenu adrese, promenu poslodavca, promenu pozicije i mnoge druge usluge za Vaše Expat zaposlene koji već žive u Srbiji.

Scroll to Top