„Virtuelna kancelarija“ je fleksibilno i inovativno rešenje koje firmama omogućava prestižnu poslovnu adresu i niz profesionalnih usluga bez potrebe za fizičkim kancelarijskim prostorom. Omogućava fizičkim licima i firmama da rade na daljinu, a uživaju u svim prednostima fizičkog prisustva u kancelariji.

Uz L’Excellence uslugu „Virtuelne kancelarije“, klijent može da registruje poslovnu adresu firme u skoro svakom gradu Srbije po svom izboru, bez obzira na fizičko prisustvo tog klijenta. Ovo omogućava klijentima, uz niske troškove, da prošire svoje poslovanje i steknu kredibilitet na različitim tržištima, uz lokalno prisustvo.

L’Excellence usluga „Virtuelna kancelarija“ uključuje profesionalno primanje i prosleđivanje telefonskih poziva od strane u tu svrhu namenjenog poslovnog sekretara. Na pozive na poslovni broj klijenta sekretar se javlja izgovarajući naziv firme klijenta, što ostavlja dobar i profesionalan utisak za firmu klijenta. Klijent može izabrati da mu se pozivi prosleđuju na njegov lični broj ili da mu se poruke šalju putem e-pošte ili SMS-a.

L’Excellence usluga „Virtuelna kancelarija“ takođe podrazumeva uslugu prijema pošte i paketa. Sva poslovna korespondencija klijenta, uključujući pisma i pakete, se prima i prosleđuje u ime klijenta. Klijent može da izabere da se njegova pošta prosleđuje na njegovu željenu adresu ili da se skenira i šalje na email radi lakšeg i bržeg prijema, naročito kada je klijent na putovanju.

Ako klijent ima potrebu da se fizički sastane sa svojim klijentima ili kolegama, L’Excellence usluga „Virtuelna kancelarija“ ukljućuje i opciju rezervisanja sale za sastanke ili konferencijskog prostora na zahtev klijenta. To znači da klijent može da fizički obezbedi poslovni prostor na raspolaganju 24/7, kada god mu je to potrebno, bez tekućih troškova održavanja takvog poslovnog prostora.

Osim osnovne ponude, poslovni partneri L’Excellence „Virtuelnih kancelarija“  nude i dodatne poslovne usluge kao što su administrativna podrška, virtuelni pomoćnici, IT podrška, pa čak i zajednički poslovni prostori za rad. Ove usluge su dizajnirane da pomognu klijentima da vode svoje poslovanje uspešno i efikasno, omogućavajući im da se fokusiraju na ono što je najvažnije.

Scroll to Top